Перша зустріч коаліції антикорупційних громадських організацій

Перша зустріч коаліції антикорупційних громадських організацій

Відбулася перша онлайн-зустріч Коаліції антикорупційних громадських організацій!

 

Нагадаємо, що  Антикорупційний штаб ініціював створення Коаліції антикорупційних громадських організацій з усієї України задля посилення співпраці громадськості з місцевою владою в сфері запобігання та боротьби з корупцією. 

 

Сьогодні ж коаліція обговорила поточну діяльність та плани на найближче майбутнє. Учасники спілкувалися про  дослідження “100 корупційний схем в регіонах” та його  особливості. Вже зовсім скоро воно буде офіційно презентовано та опубліковано на інформаційних ресурсах. Також, коаліція обговорила стратегічне та довгострокове бачення своєї співпраці в регіонах України. 

 

Вже зовсім скоро відбудеться наступна зустріч коаліції, а поки слідкуйте за оновленнями на сайті та в соціальних мережах Антикорупційного штабу та Разом проти корупції.

Читайте також

  • Навчання по проведенню аналізу антикорупційних програм ОМС
    Навчання по проведенню аналізу антикорупційних програм ОМС

    Оксана Величко та Олеся Ткачук, експертки ініціативи Разом проти корупції, представили учасникам навчання методологію проведення аналізу антикорупційних програм ОМС. Члени Коаліції мали змогу ознайомитись з принципом проведення аналізу за новою методологією, розробленою громадськістю та на прикладі розібрати антикорупційну програму однієї з обласних рад України.

    Запис навчання ви можете переглянути за посиланням: https://youtu.be/DyvAlPXF2nU

×